GEIR A. ARNEBERG tekst og foto
Som ny markedskoordinator i Holmestrand Utvikling fra januar 2021 har Linda Brakstad Glenne allerede vist at hun mener alvor. Bypatrioten som har 36 års erfaring i sin mors selskap Carisma, ønsker å videreføre aktiviteter i sentrum under Holmestrand Utviklings fane.

Naturlig nok har de store eventene uteblitt så langt under pandemien, men de kommer, ifølge Brakstad Glenne.

Holmestrand Utvikling sitt siste store prosjekt er Holmestrand Brygge med 75 leiligheter, både borettslag og selveier, med næring i bunn. Kid, herrefrisør, hudpleie – mens byens nye restaurant Bella Vista preger skiltet på bygget som nye leietakere.

– Nye tilskudd, tross pandemi er Norli, Gullsmed, Kid og Elon, bransjer vi har savnet stort, sier hun.

– Nå kan innbyggerne snart få alt de trenger lokalt og det er helt fantastisk, sier hun, men har også kvittert ut på aktivitetssiden allerede.

Holmestrand Utvikling arrangerte blant annet gratis konsert med Peter Nordberg og Anita Skorgan (Viser ved sjøen) i sommer når det åpnet opp – det ble en super kveld for mange hundre tilskuere i sentrum.

– Jeg har stor tro på vårt bysentrum i fremtiden og Holmestrand Utvikling vil fortsette arbeide med å gjøre sentrum enda mer attraktivt for innbyggerne og innflytterne, sier Brakstad Glenne.

 

FAKTA: HOLMESTRAND UTVIKLING AS

Eiendomsdrift: Drifter eiendomsmasse i egen regi og har cirka 200 leieforhold. I sentrum leier de ut butikklokaler, kontorer til både private og offentlige aktører, leiligheter, minilager og annen sentrumsrelatert virksomhet. De driver også næringspark i Våleveien 29 hvor de leier ut til lettere produksjonsbedrifter, håndverkere, lager og mindre boder.

Utvikling: Eiendomsselskapet har fokus på å utvikle sentrumssonen i Holmestrand. Innenfor dette området ønsker de å skape et fremtidsrettet sentrum for handel, kontorer, boliger og andre naturlige sentrumsfunksjoner.