– Vi monterer porter både på egne prosjekter og på steder der vi kun monterer en ny port. Edlandsporten er en ledende bedrift i utviklingen av garasjeporter for både industri og private, så vi er godt fornøyde med å bli lokal forhandler for et slikt kvalitetsprodukt, sier han.

– Hva kan dere tilby næringslivet i distriktet når det gjelder garasje- og industriporter?

– Når man ser etter den perfekte industriporten, ønsker man styrke, sikkerhet og utseende. Alle disse tre ønskene kan Edlandsporten oppfylle, sier Skjørdal.

– Du ser selvsagt også etter et produkt som vil funger optimalt under alle forhold. Disse portene har vært utprøvd i årtier under skiftende klimatiske forhold i en rekke land fra nord til sør i Europa, og de fungerer som de skal. Ikke minst viktig i Norge med snø og is som vesentlige utfordringer for en port, mener han.

Tømrermester Skjørdal AS er kjent fra før som en bedrift som setter kvalitet og nøyaktighet i høysetet. Garasje- og leddporter kan de levere etter bedriftenes ønsker og spesifikasjoner til riktig tid. Med lokal forankring i Sande blir det også kort vei til service og vedlikehold.          

– Firmaet Tømrermester Skjørdal AS er over 20 år, og jeg har over 30 års erfaring som tømrer. Med garasje- og leddporter blir det ofte en del tilpasninger under monteringen. Der er vi veldig fleksible, fordi vi kan tilpasse på stedet med en gang. Vi har jo fagfolk på nettopp slike ting, sier Skjørdal.

Sikkerhet er viktig for alle bedrifter, og da kan en brannklassifisert leddport være en smart løsning. Den brannsikre leddporten til Edlandsporten er en pålitelig og svært effektiv port med brannmotstand EI₁ 90 minutter. Porten er ideelt egnet for lukking av store haller, branner og eksplosjonsfarlige områder, og lagring av farlige materialer, slik som PGS15 områder. Når den er koblet til et brannvarslingsanlegg, lukkes leddporten automatisk etter brannalarmen. Den spesielle ledeplaten hindrer tilbakesmell. Smart, ikke sant?

 

Fakta: Tømrermester Skjørdal AS

Bedriften, som holder til i Gallebergveien 10 i Sande, feiret i fjor 20-årsjubileum.

I 2001 startet nemlig tømrermester Ole Kristian Skjørdal opp med sitt enkeltmannsforetak.

I dag tar Tømrermester Skjørdal AS på seg både store og små oppdrag innen rehabilitering, nybygg, innvendig- og utvendig tømrerarbeid og salg og montering av sandwich-elementer, garasje- og industriporter.

I 2022 vil omsetningen være i overkant av 30 millioner kroner, og sandebedriften sysselsetter nå 15 ansatte.