Tom Helgesen I tillegg til beliggenheten med panoramautsikt over Oslofjorden, så kan hotellet også skryte på seg velsmakende mat og et hyggelig vertskap. - Vi ligger også veldig sentralt plassert med kort vei fra E 18 og gangavstand fra togstasjonen. Det er under en time fra Osl o både med tog og bil, og rundt en halvtime fra Drammen og Tønsberg.

Vil skape en unik ”ferie-atmosfære”

KiiN AS, som er driftselskapet til Holmestrand Fjordhotell, ønsker å skape en avslappet, rolig og unik ”ferie - atmosfære”. Ja, rett og slett et annerle des ”workvakation space”, kurs - og ”konferansehotell” og med ulike aktiviteter. Målet er at det skal bli unikt i sitt slag. Hotellet skal bli det foretrukne hotellet for næringslivet, mindre grupper, og intime arrangement på Østlandet.

Egen livstilbutikk

– Hvordan tenker dere å oppnå dette noe ”hårete” målet?

– Stedet skal drives enkelt med gode praktiske løsninger, være unikt med personlig service og sjarm. Hotellet ønsker å nå gjestene med sin unike atmosfære og hvor de opplever velvære, får økt oversku dd og mer energi. Holmestrand Fjordhotell har egen livstilbutikk, der datteren til Hilde, Martine Gunnestad skaper sin egen arbeidsplass.

Lokale råvarer

Når det gjelder menyen, satser de på buffeer med nydelige sesongbaserte og gode lokale råvarer. De ska l selvsagt også tilby gode drikkevarer, både med og uten alkohol. - Maten vår er lokal, er pen å se på og smaker fortreffelig og er en opplevelse i seg selv, sier Gunnestad. De håper gjestene i tillegg får en flott opplevelse i ”loungen”, i den avslappede og gode atmosfæren. Så det blir litt «feriefølelse» hele året med sandstranda og vannet rett utenfor.

Mange muligheter for å bevege seg

– Har dere andre tilbud for å aktivisere gjestene?

– Vi har et eget yoga - og meditasjonsrom og etter hvert kommer det badstue ute på brygga hvor du kan hoppe rett i vannet året rundt. I tillegg har vi samarbeidspartnere som tilbyr kajakkpadling, rib-turer, teambuildingsaktiviteter og ulike Life Coach kurs Hotellet har også tilgang til store fellesarealer med mulighet for strandvolleyball og sandhåndball rett på utsiden. Beliggenheten gir også store muligheter for lange turer langs kyststien og i omkringliggende skog og fjell i flotte turstier og lysløyper hele året. Ikke nok med det, flere steder langs vannet er det lagt til rette med gapahuk og fiskeplasser. Det er også tre golfbaner i umiddelbar nærhet.

De som liker å gå på ski, har heller ikke lange veien til Montebello Arena i Sande og Botnemarka. Begge steder er kjent for sine suverene skiløyper med flott påskefø re l angt ut i april. Ja, på Montebello Arena kjørte løypemaskinen sin siste runde 1. mai i år!

Skal kjenne gjestene godt

Dette skal være hotellet der en senker skuldrene, nyter den gode atmosfæren og deltar etter ønske og behov på de ulike aktivitetene som fin ner sted, eller bare nyter livet med god mat og godt drikke sammen med venner og kollegaer.

- Vi som vertskap skal kjenne våre gjester godt og føle deres behov gjennom hele besøket for å gi dem et mest mulig optimalt opphold. Vi vil ha fokus på å selge inn konferansepakker med møterom som har nydelig utsikt, samt hotellpakker med blant annet velvære, selvledelse, retreat og ulike temakurs mot bed rifter, grupper og enkeltpersoner, avslutter Gunnestad og Håvet.