Marte Fjelnseth Hempel og mannen Joakim Fjelnseth Hempel, flyttet inn i det de kaller drømmeboligen fra utbygger T. Sando i mars i år, i Gallebergveien litt nord for Sande sentrum.

– Dette er absolutt drømmeboligen. Husets form og plassering på tomta var bestemt på forhånd, så der var det mest fargen vi kunne påvirke. Huset selv var i sveitserhus-stil, som vi likte godt, men vi kunne være med å bestemme mer på innsiden, sier Marte Fjelnseth Hempel.

Egne innspill

Blant annet var valg av farger og gulv noe de var med på å bestemme. Men de droppet også noen vegger, pluss at de kunne velge innredning for kjøkken og bad.

– Det var satt av beløp på forhånd for kjøkken og bad, og vi kunne gjøre omtrent hva vi ville, der det som gikk utover fastsatt budsjett måtte betales ekstra, sier Fjelnseth Hempel.

Og det meste var på plass da de overtok i mars, bortsett fra tomten ute, noe som skyldes at vinteren akkurat var over.

Visste hva de drev med

– Dette var vi klar over hele veien, og T. Sando tok tak i dette med en gang tælen gikk. Ellers var alt ferdig da vi flyttet inn. Og det var god timing, for vi hadde en familieforøkning i juni, og da var vi jo allerede godt på plass, sier Fjelnseth Hempel, som er veldig fornøyd med servicen og kvaliteten på arbeidet fra T. Sando.

– De var veldig enkle å forholde seg til og visste hva de drev med, så det har absolutt vært en god opplevelse å kjøpe nytt hus gjennom dem, sier Fjelnseth Hempel.

Denne attesten fra familien Fjelnseth Hempel stemmer godt overens med attesten fra Nils og Line Schumacher, som har fått hjelp hjemme hos seg i Grønsandkleiva med rehabilitering og tilbygg av T. Sando. De har fått bygget en hel etasje på eksisterende bolig.

Har ikke angret

– Vi hadde vært i tenkeboksen om å bygge på vår bolig en stund, og tok kontakt med ulike firma for vurdering av prosjektet. T.Sando Bygg svarte raskt på henvendelsen og førsteinntrykket ved første møte var veldig godt. Vi synes også det er viktig å støtte opp om lokale bedrifter, så samlet gjorde dette at vi valgte å engasjere T.Sando Bygg til prosjektet vårt, sier Nils Schumacher.

Ifølge ham har de ikke angret en eneste dag, og de påpeker at byggeleder, tømrere og andre samarbeidspartnere har vært ryddige i kommunikasjonen, og rett og slett en supertrivelig gjeng.

Anbefaler til alle

– Vi har bodd i prosjektet under hele byggeperioden, og det at de har vært respektfulle, omgjengelige og enkle å samarbeide med har gjort utfordringene med å bo på en byggeplass i et halvt år svært overkommelig. Jobben har blitt utført til største tilfredshet, og resultatet har innfridd alle våre forventninger, sier Nils Schumacher.

– Vi har, og kommer til å fortsette med, å anbefale T. Sando bygg, til alle som har planer om å gå i gang med små eller store prosjekter, legger han til.

Gir stolthet

Daglig leder Mats Breda i T. Sando Bygg er godt fornøyd med å få såpass med lovord av kundene.

– Det er alltid like hyggelig med fornøyde kunder når vi har bygget et hus, særlig når det er gjort på skreddersøm fra eierne. Når eierne er svært fornøyde med det vi har gjort, og når resultatet blir så bra, gir det en stolthet i hele organisasjonen vår, sier daglig leder Mats Breda i T. Sando Bygg.

Men det det er ikke bare privatpersoner selskapet leverer tjenester for. Også oppdrag med næringseiendommer tar de på seg, som lageret til ASKO Oslofjord har i Hanekleiva, hvor de har vært med på en del av byggearbeidet.

Løser det meste

– Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at alle kunder skal bli fornøyde, sier Breda.

Selskapet utfører oppdrag fra Lier i nord til Horten i sør, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området.

– Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag, sier han, og legger til at de kan løse de fleste typer prosjekter.

 

Fakta: T.Sando Bygg

  • T. Sando Bygg AS ble startet i Sande i Vestfold av Trond Sando i 2008

  • Selskapet har 18 ansatte, som i hovedsak består av lokale tømrere, byggmestere og lærlinger
  • Som medlem av Mesterhus siden 2015 er Sande-selskapet en del av landets største utbyggere og dermed tilgang til mange spennende hustyper, som kan tilpasses nær sagt alle ønsker og behov
  • Bygger nye eneboliger, leiligheter, rekkehus og hytter, både i prosjekter, «ferdighus» eller skreddersøm på tomt for kunde. Vi kan ta hele prosjekter fra A til Å
  • Tar på seg store og små prosjektoppdrag som tilbygg, rehabilitering, garasjer og søknadsprosess.