Allerede i det du kommer inn i hotellet merker man at det er et sted godt egnet for konferanser og møter. Hotellet legger til rette for aktiviteter både på dagtid og kveldstid, både som en del av en konferanse eller et møte, eller når man skal kombinere kollegiale samlinger med opplevelser over noen dager.

Stolte av lunsjen

– Vi satser mye på lunsjen vår. Det å ha en god møtelunsj i forbindelse med møter og konferanser er en ting. Men mange har også bare en lunsj der den er selve møtet, sier Hilde Gunnestad.

Hun er hotelldirektrise sammen med Beate Håvet. Oppgaven har de delt mellom seg.

Alle som har vært på konferanse eller har lange møtedager kjenner til at det å kunne ta en skikkelig pause med god mat i hyggelige og lyse omgivelser er helt sentralt. Dette gir en fin mulighet til å bli litt bedre kjent med folk, enten det er kontakter, venner eller kolleger. Hotellet satser dessuten på sunn og helsefremmende mat.

– Lunsjen skal være en opplevelse – vi har en veldig flott lunsjbuffet. Du får en opplevelse ved siden av det å ha et godt møte, sier Håvet.

Flotte konferansepakker

Hotellets største møterom kan ta inntil 80 personer, og det er flere mindre møterom.

– Alle konferanserommene våre har vinduer med flott utsikt, og man kan også bruke den lyse loungen vår til arrangementer, sier Håvet.

Møter og konferanser kan også bestilles som pakker. Blant annet kan begge deler kombineres med ulike aktiviteter både på sjøen og på land (se fakta), slik at arrangementet gir en samlende totalopplevelse for alle som deltar, med både god mat, artige avvekslinger og hyggelig samvær mellom kolleger og kontakter.

– Vi har også temakvelder og konserter der folk fra næringslivet kan ta med seg kolleger og få en skikkelig opplevelse i forbindelse med konferanser og møter, sier Gunnestad.

De skyter også inn at det også er muligheter både for trening og yoga på hotellet.

– Må ikke være stor bedrift

Gunnestad legger til at aktiviteter og atmosfære også kan oppleves selv om man ikke bruker hotellets møterom.

– Vi har et kontorfellesskap her ved siden av oss, og de kommer stadig for å spise lunsj hos oss for å ha det litt ekstra hyggelig, sier Gunnestad.

Håvet og Gunnestad sender en klar beskjed til folk som driver mindre selskaper, om at de er spesielt velkomne til Holmestrand Fjordhotell.

– Vi er opptatt av små og mellomstore bedrifter, og tror alle kan finne en møteplass her hos oss. Man må ikke være en stor bedrift, sier Håvet.

Hjemmekoselig

Hotellet legger også godt til rette for at arbeidsfolk som er på jobbreise og oppholder seg på hotellet flere dager i strekk, skal trives og finne seg til rette. Driverne av Holmestrand Fjordhotell trekker frem at mange opplever hotellet som hjemmekoselig, blant annet fordi det går an å få seg kveldsmat eller en sen middag.

– Ofte er ikke folk på huset før i åtte-tiden på kvelden. Og vi har spurt gjestene om hva de liker med oppholdet hos oss, og da er det nettopp det med kveldsmat og middag på kvelden de trekker frem. Gjestene synes også det er hyggelig at vi tar en prat med dem når de er her. Det gjør at de føler seg sett som gjest, og at det ikke blir så sterilt som hoteller kanskje kan være, sier Håvet.

De har også vaffeljern og toastjern tilgjengelig.

– Dette gjør at folk kan komme hit og slappe av og ha det litt som de vil etter en lang dag på jobben, sier Gunnestad.

 

Fakta: Holmestrand Fjordhotell

•  Hotellet har en unik beliggenhet ved fjorden, bare 50 minutter med tog fra Oslo, eller 20 minutter fra Drammen.

•  Det er et steinkast fra togstasjonen og en armlengdes avstand fra stranda.

•  Hotellet har en lys og behagelig lounge med panoramautsikt over sjøen.

•  Det er nydelige innbydende og lyse rammer for konferanse, kurs og møter.

•  Hotellet tilbyr flotte konferanse- og kurspakker og har dessuten flere møterom – både store og mindre.

•  Det er 48 hotellrom, alle dobbeltrom som vender ut mot sjøen har balkong.

•  Gjester har mulighet både til trening og yoga, og det er aktiviteter som å padle kajakk og dra på en tur på fjorden med Rib. Eller man kan ta en     historisk vandring i Holmestrand.

•  Hotellet har også en egen livsstilbutikk.